Hava Durumu

Batalla: Bursaspor'la özdeşleştim

Türkiye’de kendisini rahat hissettiğini belirten Pablo Batalla, “Eğer burada önüme bir fırsat çıkarsa bunu ciddi bir şekilde oturur, düşünür ve değerlendiririm” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 05:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 05:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla: Bursaspor'la özdeşleştim
Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, yayıncı kuruluş Lig TV’ye açıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlıların en sevdiği ve en uzun süre görev yaptığı kulüp olduğunu belirten Batalla, kendisini buraya ait hissettiğini belirterek, “Eğer insanlar bana baktıklarında Bursaspor’u mutlu görüyorlarsa ve beni özdeşleştirmişlerse bu beni gerçekten çok mutlu eder” dedi. 

ZAMAN GÖSTERECEK

Geleceğiyle ilgili de açıklamalarda bulunan yıldız Tangocu, 5 yaşından beri futbolun içinde olduğunu ve futbol dışında pek başka bir şey düşünmediğini ifade ederek, “Zaman ve kader ne gösterecek çok emin değilim. Bunu zamana bırakacağız ve göreceğiz. Ama Türkiye benim kendimi rahat hissettiğim ve sevildiğimi hissettiğim bir ülke. Eğer burada önüme bir fırsat çıkarsa bunu ciddi bir şekilde oturur, düşünür ve değerlendiririm” dedi. 

KAFA GOLLERİ SÜRPRİZ OLDU

Bu sezon attığı kafa gollerinin kendisi için de sürpriz olduğunu kaydeden Pablo Batalla, “Sürpriz yapmak, savunmaları şaşırtmak hoşuma gidiyor. Özellikle uzun forvetleriniz olduğunda rakip savunmacılar mutlaka onlara odaklanacaktır. Aslında bu kısa boylu oyuncular için bir fırsat. Son dönemde attığım kafa golleri kendime de sürpriz oldu. Çünkü ben de bu kadar olmasını beklemiyordum. Kanat oyuncularımızı kutlamak lazım” dedi.En iyi 

EN İYİ 10 NUMARA MARADONA 

Bursaspor’un 10 numarası Pablo Batalla kendisi için bu konumdaki dünyanın en iyi isminin Diego Armando Maradona olduğunu söyledi. Arjantinli yıldız, “10 numara pozisyonunun en iyisi için Leonel Messi’yi söylemek isterim ama onun yaptıkları 10 numarayı aşıyor. Bir Arjantinli olarak tabii ki dünya tarihinin en iyi 10 numarası Maradona” şeklinde konuştu. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.