Hava Durumu

Batalla çok üzgün

Arjantinli futbolcunun menajeri Suzan Naguf, “Pablo, Bursa'dan ayrıldığından bu yana üzüntülü. Hakkında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Beşiktaş da dahil hiçbir kulüpten teklif almadık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2014 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2014 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla çok üzgün

Bursaspor Kulübü ile sözleşmesi devam etmesine rağmen ülkesi Arjantin'e giden Pablo Martin Batalla'nın menajeri Suzan Naguf, oyuncusuyla ilgili şu ana kadar Beşiktaş dahil hiçbir kulüpten transfer teklifi almadıklarını söyledi. Naguf, Bursaspor Kulübü ile Batalla arasındaki belirsizliğin, hiçbir ilerleme kaydedilmeden sürdüğünü belirtti. Batalla'nın, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunduğunu belirten Naguf, “Pablo, kendisiyle ilgili gelişmeleri buradan takip ediyor. Günlük antrenmanlarını da burada sürdürüyor” dedi.

MUHATAP BİZ DEĞİLİZ

Naguf, Batalla'nın, Bursa'dan ayrıldığı günden bu yana üzüntülü olduğunu dile getirerek, hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Onun adının Türkiye ve yurtdışından birçok takımla anıldığını ifade eden Naguf, “Beşiktaş dahil şu ana kadar hiçbir kulüpten teklif almadık. Pablo Martin Batalla, Bursaspor'un sözleşmeli oyuncusudur. Transfer etmek isteyen kulüp bizimle değil Bursaspor Kulübü ile görüşecek. Bu nedenle konunun muhatabı biz değiliz, Bursaspor Kulübü’dür” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.