Hava Durumu

Batalla'dan Erkan Körüstan'a şok suçlama

Yeşil Beyazlı takımdan ayrılırken paylaştığı düşüncesinin arkasında duran Pablo Martin Batalla; “Kendimi Bursaspor'la özdeşleşmiş hissediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2014 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2014 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'dan Erkan Körüstan'a şok suçlama

Christoph Daum'un takımın başına geçmesinden sonra yıllardır formasını giydiği Bursaspor'dan adeta kaçarak ayrılan Pablo Martin Batalla, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan teklif geldiği iddialarına cevap verdi. Arjantinli futbolcu; “Samimi söylüyorum bana gelen bir şey olmadı. Beşiktaş, Bilic'in Lokomotiv'i çalıştırdığı dönemde, benimle ilgilenmiş, temas kurmuştu. Ara transferde kulüple görüşmüş olabilirler. Beşiktaş ve Fenerbahçe büyük kulüpler. Ancak ben başka bir Türk kulübünde oynamayı düşünmüyorum. Bu motivasyona sahip değilim. Bursaspor'la özdeşleşmiş hissediyorum kendimi. Ya başka bir ülke takımında oynarım ya da Bursa'da” açıklamasında bulundu.

Oynamak istiyorum

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan geçtiğimiz günlerde Batalla için bir Çin kulübünden teklif aldıklarını açıklamıştı. Ancak transferin olması için ‘peşin para' şartı koşmuştu. Batalla ise Körüstan'ın izin vermesi halinde Çin'e gidebileceğini söyledi. “Açıkçası futbol oynamadan daha fazla duramayacağım. Bu durum beni çok rahatsız ediyor” ifadelerini kullandı.

Yalan bu!

Batalla, Başkan Erkan Körtstan'ın kendisine ulaşamadığı yönündeki sözleri için “Yalan bu. İstediği zaman tercüman aracılığıyla ulaşabilir. Doğru söylemiyor. Bana hiçbir mesaj göndermedi” yorumunu yaptı.

6-0 yorumu

“Galatasaray-Bursaspor maçını izlemedim ama bazı takım arkadaşlarım ne olduğunu anlattı. Açıkçası 6-0'lık sonuç Bursaspor adına gerçekten çok üzücü.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.