Hava Durumu

Batalla'dan flaş Bursaspor açıklaması

Teknik direktör Christoph Daum'la yaşadığı problemlerden sonra ülkesine giden Arjantinli Batalla, "Türkiye'de Bursaspor'dan başka bir takımda oynamayacağım. Sözümün eriyim" mesajı gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2014 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2014 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'dan flaş Bursaspor açıklaması



Teknik direktör Christoph Daum'la yaşadığı problemlerden sonra ülkesine giden Arjantinli Batalla, "Türkiye'de Bursaspor'dan başka bir takımda oynamayacağım. Sözümün eriyim" mesajı gönderdi.

Ülkesinde formda kalmak için çalışmalarını sürdüren Batalla, kendisinden sonra işine son verilen tercüman Volkan Çay aracılığıyla mesaj gönderdi. Hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayan Batalla, "Dönüşümden önce düzenlediğim basın toplantısında da söylediğim gibi Türkiye'de Bursaspor'dan başka bir takımda oynamayacağım ve sözümün eriyim" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERKAN KÖRÜSTAN: "BATALLA'NIN ARTIK GELMESİ GEREKİYOR"

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan ise konuyla ilgili DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada, Batalla'ya ulaşamadıklarını, telefonlarını açmadığını, kendilerine de hiçbir şekilde dönüş yapmadığını söyledi. Başkan Körüstan, Arjantinli futbolcu konusunda, "Batalla'nın artık gelmesi gerekiyor. Futbol hayatını bitirmek mi istiyor? Kendisine ulaşamıyoruz. Sorunu çözümlemeliyiz" ifadelerini kullandı. Başkan Erkan Körüstan, Batalla için Beşiktaş'tan da resmi bir teklifin gelmediğini sözlerine ekledi.

Yeşil beyazlı takımdan ayrılmak isteyen Şilili golcü Pinto ile lgili de somut bir gelişmenin olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Körüstan, gündemlerindeki Brezilyalı Rafael Marques ile de ilgilendiklerini söyledi.

VOLKAN ŞEN GÖRÜŞMELERİ TIKANDI

Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği Trabzonsporlu Volkan Şen için görüşmelerde sonuca varılmadı. Trabzonspor'un Volkan'ın yüksek bonservisinde indirim yapılmaması nedeniyle bu görüşmelerin tıkandığı ifade edildi.

SERCAN YILDIRIM DÖNEBİLİR

Bursaspor'un alt yapısında yetiştikten sonra Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetimin sezon başında da gelmek isteyen Sercan için açık kapı bıraktığı birkaç gün içinde gelişme olabileceği kaydedildi.

CENK TOSUN OLMADI

Öte yandan Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği Gaziantepsporlu Cenk Tosun transferinin olumsuz sonuçlandığı bildirildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun'un şu an için Gaziantepspor'dan ayrılmak istemediği ve sezon sonunu bekleyeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.