Hava Durumu

Batalla'dan gündeme bomba gibi düşen Bursaspor açıklaması

Alman teknik adamla yaşadığı sorunları gerekçe göstererek Bursaspor’dan ayrılma kararı alan ve ülkesine giden Batalla’dan ilk haber geldi. Batalla ülkesi Arjantin’de Deportivo Roca Kulübü tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2014 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2014 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'dan gündeme bomba gibi düşen Bursaspor açıklaması

Arjantin basınında yer alan haberde Batalla’nın Deportivo Roca Kulübü tesislerinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

'Pablo Batalla Türkiye'ye kapılarını kapattı' başlığı ile verilen haberde Arjantinli yıldızın Deportivo Roca'nın oyuncuları arasına karışmış antrenman yaparken görülebileceği belirtilirken, Pablo'nun, "Teknik Direktörle tartıştım ve çıkıp geldim" sözlerine yer verildi.

Batalla açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "Şu anda kiralık oyuncu olmam için gerekli prosedürün tamamlanmasını beklemedeyim. Hector Cuper'in teknik direktörlüğünü yaptığı geçen yıl Maradona'nın başında bulunduğu Dubai Al Wasl takımıyla bir görüşme oldu. Daha iki buçuk yıllık kontratım var. Bu yüzden kiralama kontratını bekliyorum. Beni satmaları çok zor çünkü fiyatım çok yüksek. 10 milyon euro civarında bedel isteniyor. Ne olacağını bekleyip göreceğiz. Sonuçlanana kadar Roca'da kalacağım. Coco'dan (Landeiro) takımla birlikte antrenman yapmak için izin istedim. Türkiye'ye çok iyi adapte olmuştum. Bu yaşadıklarım ve işin bu boyuta gelmesi çok üzücü". 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.