Hava Durumu

Batalla'dan Yeşil Beyazlı camiaya mesaj

Arjantinli yıldız, Gençlerbirliği maçını 'sezonun maçı' olarak nitelendirdi ve Yeşil Beyazlı camiaya mesaj gönderdi

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'dan Yeşil Beyazlı camiaya mesaj

Şampiyonluğu yaşamış bir camia olarak hiç alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya olduklarını vurgulayan Pablo Batalla, "Bursaspor ailesini kayıtsız, şartsız destek vermeye çağırıyorum. İhtiyacımız olan galibiyeti hep birlikte almamız gerekiyor" dedi.

3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ

Düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Bursaspor'da Arjantinli yıldız Pablo Batalla, ligde son iki haftaya girilirken camiaya mesaj gönderdi. Ligde kalmayı garantilemek için 28 Mayıs Pazar günü Ankara ekibine karşı sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Timsah'ta kaptan Batalla, Gençlebirliği maçını 'sezonun maçı' olarak nitelendirerek, Bursaspor ailesini kayıtsız, şartsız desteğe davet etti. Antalyaspor karşılaşmasında mağlubiyeti hak etmediklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Gençlerbirliği maçında ihtiyacımız olan galibiyeti hep birlikte almamız gerekiyor" dedi.

BİR ARADA KALMALIYIZ

Şampiyonluğu yaşamış bir camia olarak hiç alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya olduklarını vurgulayan Batalla, "Kendimize yakıştırdığımız yerlerde değiliz. Bulunduğumuz durum çok zor. Bir arada kalarak, birbirimize destek olarak bu günleri de atlatacağız. Sezon sonunda tabii ki Bursaspor gibi bir camia böyle geçen bir sezondan sonra radikal kararlar alacaktır. Ben bu durumun farkındayım. Kim gidecek, kim kalacak, kimin akıbeti ne olacak bunlar elbette konuşulacaktır ama şu anda önümüzde sezonun maçı var. Bursaspor ailesi tüm bileşenleriyle bu maçı kazanmaya odaklanmalı" dedi.

'Kubilay takımın yükünü çekiyor'

Pablo Batalla, genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş'a yönelik eleştirilere de yanıt verdi. Arjantinli oyuncu, "Herkes istediğini düşünmekte özgür ama Kubilay sezon başından beri bu takımın yükünü çekiyor. Takım için koşuyor, savaşıyor ve bu yolda bize attığı gollerle maçlar da kazandırdı. Bu yükü onun omuzlarına yüklemek doğru muydu, yanlış mıydı bunlar tartışmaya açık konular ama kendimizi güvenli alana attıktan sonra bunlar konuşulacaktır. Herkes Kubilay başta olmak üzere, tüm takıma destek olmalı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.