Hava Durumu

Batalla gitti gitmesine de hala...

Bursaspor'da Alman teknik adam Christoph Daum, ilk yarı itibariyle 2 futbolcudan vazgeçemeyerek, bu futbolculara tüm maçlarda 90 dakika süre tanıdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2013 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2013 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla gitti gitmesine de hala...

Daum, ilk yarı itibariyle iki isimden vazgeçemedi. İlk 17 hafta itibariyle 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 6 beraberlik alan yeşil-beyazlılarda, sezon başında takıma katılan Sebastian Frey ile Taye Taiwo bütün maçlarda 90 dakika sahada kaldı. Bu futbolcuların dışında Daum, Civelli’ye 16 maçta bin 440 dakika, Şamil Cinaz’a bin 372 dakika şans verdi. Ayrıca bütün maçlarda forma giyen Ferhat Kiraz ise, Alman çalıştırıcı tarafından bin 116 dakika görevlendirildi.

EN GOLCÜ BATALLA İLE FERHAT

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftası itibariyle 9 gol atarken, takımda 9 farklı futbolcu gol sevinci yaşadı. Bursaspor’da en golcü futbolcu olarak Batalla ve Ferhat Kiraz ön plana çıkıyor. Kasımpaşa maçı öncesi maça çıkmayarak, olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Arjantinli yıldız ile Ferhat Kiraz yeşil-beyazlı forma ile 3 kez gol sevinci yaşadı. Bu futbolcuları 2 golle Enes Ünal, Pinto, Murat Yıldırım, Stenislav Sestak ve Taye Taiwo izliyor. Fernando Belluschi ve Serdar Aziz de bu sezon 1'er kez gol sevinci yaşadı.

Ayrıca Trabzonspor ile oynanan maçta da bordo-mavili Henrique topu kendi filelerine gönderdi. Yeşil-beyazlı takımda Taiwo, Şener ve Batalla 3'er asist ile skora katkı yaptı. Bu futbolcuları 2'şer asistle Basser, Belluschi ve Ferhat izledi.

Öte yandan yeşil-beyazlı takımda Şamil Cinaz hırçınlığı ile dikkat çekiyor. Cinaz, bu zamana kadar oynadığı maçlarda 7 kez sarı kart gördü. Cinaz’ı 6 sarı kartla Arjantinli defans futbolcusu Renato Civelli izliyor. Ayrıca yeşil-beyazlılar bu sezon sadece 1 maçta 10 kişi kaldı. Serdar Aziz, Elazığspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.