Hava Durumu

"Batalla keşke Bursaspor'a dönse"

Yeşil Beyazlıların yaşayan efsanesi Pablo Martin Batalla'yı idolü olarak gördüğünü belirten Furkan Soyalp, "Batalla keşke Bursaspor'a gelse ve bu durumdayken Bursaspor'a katkı sağlasa." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2020 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2020 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Batalla keşke Bursaspor'a dönse"

OYNARKEN MUTLUYUM

Bursaspor altyapısından yetişen ve şu anda Gaziantep FK'da kiralık forma giyen Furkan Soyalp, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Önceliğinin oynamak olduğunu belirten Furkan, "Fantastik bir hayal kurmak istersem taraftarıyla bağdaşmış bir takımın banko oyuncusu olmak isterdim; örneğin Liverpool gibi. Real Madrid gibi en üst seviyedeki bir takımda da oynamak isterdim. Ama futbolda oynayınca değerlisin. Bandırmaspor'da 2. Lig'de oynuyordum ama sürekli oynadığım için inanılmaz mutluydum." diye konuştu.

INIESTA GİBİ OLMAK İSTİYOR

En beğendiği futbolcunun Andres Iniesta olduğunu belirten Furkan, idolünün ise Pablo Batalla olduğunu söyledi. 24 yaşındaki futbolcu, " Iniesta'nın oyun tarzını ve zekasını çok beğeniyordum. Onun gibi olmak isterdim. Thiago Alcantara'yı çok beğenirim. Topu ayağına çok yakıştırıyorum. Batalla ise oynarken başta mütevazılık olmak üzere bana çok şey öğretti. Keşke Bursaspor'a gelse ve bu durumdayken Bursaspor'a katkı sağlasa. Batalla birilerinin kendisine ilgi göstermesinden hoşlanmaz. Çok utangaç biridir." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.