Hava Durumu

Batalla keşke gitmeseydi

Henüz daha hiçbir şey başarmadıklarını belirten Buz, “Önce Kasımpaşa ardından Türkiye Kupası rövanşına odaklanacağız. Yüreğimizi ortaya koyduk, bunu herkes görecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2014 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2014 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla keşke gitmeseydi

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ilginç bir şekilde göreve getirildiğini, kongreye kadar Yeşil Beyazlı takımı en iyi şekilde idare etmek istediğini söyledi. Kulübün resmi yayın organı Bursaspor TV’de açıklamalarda bulunan genç çalıştırıcı, önlerinde çok önemli bir süreç olduğunu vurgulayarak, “Psikolojik olarak çok zor bir durumdan çıktık. Henüz hiçbir şey başarmadık ama oynadığımız üç maçta insanlar bir ışık gördü. Buna Fenerbahçe maçı da dahil. Ekip olarak çok iyi bir şekilde kenetlenmiş durumdayız. Yenilebilirsiniz ama kolay teslim olmayacaksınız” dedi.

BU SEVGİYE LAYIK  OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Hırslı, motiveli, coşkulu ve duygulu bir yapısı olduğunu belirten İrfan Buz, “Bu yapımın tam Bursa’ya uyduğunu biliyorum. Bursaspor bir Borussia Dortmund ya da Schalke gibi onurlu, mücadeleci. Takım kötü oynadığı zaman şehirdeki insanlar bunu hemen hissedebiliyor. Taraftarımız da bana inanılmaz bir destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağım. Takımımızın özgüveni yerine geldi. Türkiye Kupası rövanşından bir gün önce benim doğum günüm. Finale çıkmak benim için en büyük hediye olur. Erkek taraftarlarımızı çok özledik. Bu maçta inşallah kucaklaşacağız.”

‘O hareket çok zoruma gitmişti'

Ligde oynadıkları 6-0’lık maçta alınan skor ve Sneijder’in yaptığı bir hareketin çok zoruna gittiğini dile getiren Buz, “Bursaspor forması giyen bir futbolcu da bu hareketi hazmetmeyecek. Futbolcularımız kupa rövanşında gereken reaksiyonu gösterecek” dedi.

Fernandao yanıltmadı

Sivasspor maçında hat-trick yapan Brezilyalı golcü Fernandao ile maç öncesi konuştuğunu belirten İrfan Buz, “Kendisine, yorgun olduğu ve taktiksel nedenlerden dolayı kadroya almadığımı anlattım. Sivas maçında ise patlama yapacağını söyledim. Çok duygusal bir yapısı var. Attığı üçüncü golden sonra o da gözyaşlarını tutamadı” dedi.

Batalla keşke gitmeseydi

Bonservisiyle Çin kulübü Beijing Guoan’a satılan Pablo Batalla’nın çok büyük bir futbolcu olduğunu belirten Buz, “Batalla konusu keşke yaşanmış olmasaydı. Keşke devam etmiş olsaydık. Kendisi de böyle bir karar almasaydı” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.