Hava Durumu

Batalla Rize'de yok

Bursaspor'un maestrosu bu sezon Alanya deplasmanından sonra ilk kez sakatlığı nedeniyle bir maçta forma giyemeyecek. Rize'de sahaya çıkamayacak tecrübeli futbolcunun yerine teknik direktör Adnan Örnek Cristobal Jorquera ve Bilal Kısa arasında tercih yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla Rize'de yok

Bursaspor'da Pablo Martin Batalla sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçında oynayamayacak. Galatasaray maçında sakatlanan Arjantinli futbolcu bir sonraki hafta Beşiktaş'la oynanılacak maç öncesi riske edilmeme adına Rize deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Pablo Martin Batalla bu sezon sadece deplasmanda Alanyaspor'la oynanılan maçta sol kasığındaki ağrı nedeniyle forma giymemiş, ligdeki diğer tüm maçlarda görev almıştı. Sağlık heyetinden gerekli raporu alan teknik direktör Adnan Örnek, Arjantinli kramponun yerine sahaya süreceği alternatif isim üzerinde yoğunlaştı.

MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Bu mevkii için öne çıkan iki isim Cristobal Jorquera ve Bilal Kısa. Bilal Kısa'nın taraftardan gelen tepkiler nedeniyle sezon başından bu yana düzelmeyen motivasyonunu artırmaya çalışan Adnan Örnek, savunma yönü zayıf olsa da Cristobal Jorquera'yı bir adım önde tutuyor. Genç teknik adam Bilal Kısa ve Cristobal Jorquera hakkındaki kararı vermeden önce taktik provada dönüşümlü gözlem yapacak. Rize deplasmanında Batalla'nın yerine sahaya kimi süreceği ise maç saatinde belli olacak. Çaykur Rizespor karşısında Yeşil Beyazlı takımda Ricardo Faty kart cezası, Ertuğrul Ersoy da sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.