Hava Durumu

Batalla transferinde pürüz çıktı

Bursaspor Yönetimi ile Miguel Batalla arasında Arjantinli futbolcunun Beijing Gouan'a transferi konusunda anlaşma sağlandı. Ancak paranın Bursaspor'un hesabına geçmemesi transfere bir engel daha çıkardı. İş pazartesi günü netlik kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2014 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2014 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla transferinde pürüz çıktı

Bursaspor'da Pablo Martin Batalla konusunda dün önemli gelişmeler birbirini izledi. Yeşil Beyazlı yönetim Arjantinli futbolcunun babası Miguel Batalla ile birçok kez telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Taraflar Batalla'nın Çin kulübü Beijing Gouan'a transferi konusunda 3,5 milyon Euro bedel karşılığında el sıkıştı. Ancak bu kez de Çin kulübünün bankalar tatile girmeden önce ödemeyi gerçekleştirmemesi üzerine transferde bu kez de havale krizi yaşandı. Bursaspor Yönetimi Miguel Batalla'ya net bir dille "Para hesaba geçmeden transfere onay vermeyiz" dedi.

3,5 MİLYON  NET ALACAK

Transfer pazartesi günü bankaların tatili sona ermesiyle Bursaspor'un beklediği havale gerçekleşirse resmiyet kazanacak. Öte yandan Bursaspor Yönetimi'nin Pablo Martin Batalla konusunda Miguel Batalla ile parasal konularda anlaşmasının detayları ortaya çıktı. Buna göre Bursaspor bu transferden net 3,5 milyon Euro alacak. Batalla'ya bu transferden sözleşmesi gereği ödenmesi gereken 1 milyon Euro'luk tutar ödenmeyecek. Batalla'nın bugüne kadar biriken cezaları ve sezon sonuna kadar aldığı paralar konusunda taraflar mutabık sayılacak.

Biletini iptal ettirdi

Pablo Martin’ın babası Miguel Batalla önceki günkü görüşmenin ardından Arjantin'e gitme kararı almıştı. Ancak yaşanan gelişmeler Miguel Batalla'yı İstanbul'da bıraktı. Pazartesi günü Beijing Gouan'dan Bursaspor'un hesabına 3,5 milyon Euro geçtiği taktirde Arjantinli futbolcunun babası resmi imza atmak için İstanbul'dan Çin'e gidecek.

Ozan DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.