Hava Durumu

Batalla'yı Çin'e Yeşil Beyazlı taraftarlar uğurladı

Bursaspor Kulübü'nün bonservisi konusunda Çin Süper Ligi kulüplerinden Beijing Guoan ile prensip anlaşmasına vardığı Pablo Martin Batalla, Çin'e gitti.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'yı Çin'e Yeşil Beyazlı taraftarlar uğurladı

Bursaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Pablo Martin Batalla, Çin'in yolunu tuttu. Bonservisi konusunda Çin Süper Ligi kulüplerinden Beijing Guoan ile prensip anlaşmasına vardığı Arjantinli futbolcuyu Yeşil Beyazlı taraftarla uğurladı. Tarifeli uçakla aktarmalı olarak Çin'e hareket eden Batalla, Atatürk Havalimanı'nda Bursasporlu taraftarların tezahüratlarıyla karşılaştı. Yeşil Beyazlı taraftarlar, "Şampiyon" tezahüratları yaptıkları Batalla'ya yoğun ilgi göstererek, forma imzalattı.

MUHTEŞEM DAVRANDILAR

Batalla yaptığı açıklamada, taraftarın kendisini uğurlamaya gelmesinden büyük bir onur duyduğunu belirterek, "Onların buralara gelmesinden dolayı biraz da utanıyorum. Bana her zaman muhteşem davrandılar, özel hissettirdiler. Sevgilerini gösterdiler. Çok teşekkür ederim" diye konuştu. Bursa'daki Yeşil Beyazlı taraftarların kulüpten ayrılmaması için talepte bulunduklarını bildiğini kaydeden Batalla, "Bursaspor'da uzun bir dönem kaldım. Bir gün geri dönmek isterim" ifadelerini yineledi.

ÖDEME YİNE YAPILMADI

Bursaspor'un Çin'in Beijing Kulübü'nden Batalla'nın transferi için beklediği 3,5 milyon Euro dün de hesaba geçmedi. Arjantinli futbolcuyla sözleşmeyi karşılıklı fesheden Yeşil Beyazlı Kulüp para hesaba geçene kadar fesihnameyi Türkiye Futbol Federasyonu'na göndermeyecek. Para hesaba geçtiği anda TFF'ye gönderilecek fesihname ile Batalla'nın bonservisi Çin kulübüne geçmiş olacak. Çin'de resmi transfer dönemi 28 Şubat'ta bitiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.