Hava Durumu

Batalla'yı peşin para verirlerse o kulübe veririz

BursasporKulübü Başkanı Erkan Körüstan, "Hafta sonunda Galatasaray'a karşı hem camiamızı, hem bizi, hem futbolcularımızı üzen mağlubiyet aldık. Hesapta olmayan bir şey. En kısa zamanda inşallah unuturuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2014 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2014 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'yı peşin para verirlerse o kulübe veririz

Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularına cevap veren Başkan Erkan Körüstan, "Futbolculara ceza verilecek mi?" sorusuna şu karşılığı verdi: "Çok güzel futbol oynayan bir takımımız vardı. Biz aileyiz. Futbol sorunları aile içinde çözülür. Bu kadar bizi sevince boğduktan sonra tek mağlubiyetle ceza verilmesini uygun bulmuyoruz. Ceza söz konusu değil. En kısa sürede toparlayacaklardır."

"PİNTO İÇİN HABER BEKLİYORUZ"

Golcü futbolcusu Pinto ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Körüstan, "Pinto, Bahia takımına transfer olmak istiyordu. Neticelenmedi. Onlar da galiba bizden adım bekliyor. Bekliyoruz. Teklifimizi sunduk. Pinto'nun yüzde ellisi Bursaspor'un. Karşı kulüpten cevap bekliyoruz" diye konuştu.

"BATALLA İÇİN ÇİN KULÜBÜNDEN TEMİNAT İSTEDİK"

Batalla için Çin kulübünden teminat istediklerini söyleyen Başkan Körüstan, "Çin'den teklif vardı. Transfer bedelini yükseltecekler ama teminat istedik. Teminat vermiyorlar. Orada enteresan şeyler oluyor o yüzden güvenemedik peşin para olursa Batalla'yı verebiliriz. 3 milyon Euro'nun üzerine daha fazla çıkabileceklerini söylediler" dedi.

"TAKIMA GÜVENİYORUZ"

Takıma ve teknik heyete güvendiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Körüstan, "Sivasspor maçıyla beraber kupada ne yapacağımızı gösterecekler. Takıma ve teknik heyetimize güveniyoruz. Kötü bir günümüzde yakalandık inşallah bundan sonra bir daha olmaz" diye konuştu.

SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan, Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası A grubu 5'inci hafta maçında deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Şamil Çinaz katılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.