Hava Durumu

Batuhan Kör: Bu gururun tarifi yok

Bursasporlu Batuhan Kör, Ay Yıldızlı formayla ilk golünü atmanın mutluluğunu yaşıyor. Ümit Milli Takım'ın Ukrayna ile oynadığı maçta beraberliği getiren golü kaydeden genç futbolcu duygularını Sönmez Medya ile paylaştı. Batuhan yeni hedefinin A Milli Takım'da da gol atmak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batuhan Kör: Bu gururun tarifi yok

ÖZEL HABER | SÜHA GÜRSOY

Ay Yıldızlı formayla ilk golünü atan Batuhan Kör, Sönmez Medya'ya konuştu

ALİ AKMAN'IN YERİNE GİRDİ

2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları öncesinde özel maçta İstanbul'da Ukrayna ile karşılaşan Ümit Milli Futbol Takımı'nda Batuhar Kör rüzgarı esti. 1-1'lik eşitlikle sona eren maçın 76'ncı dakikasında Ali Akman'ın yerine oyuna giren, 81'inci dakikada takımına beraberliği getiren golü kaydeden Bursasporlu Batuhan Kör Ay Yıldızlı formayla ilk golünü kaydetti. Batuhan Kör maçın ardından duygularını Sönmez Medya ile paylaştı. Genç futbolcu milli formayla attığı ilk golün mutluluğunu yaşadığını söyledi.

ŞİMDİ SIRA A MİLLİ TAKIM'DA

Batuhan Kör, "Ümit Milli Takım'da ilk kez gol attığım için çok mutluyum. Bu gururun tarifi yok. Ümit Milli Takım'da gol attım, şimdi sırada A Milli Takım var. Kendimi geliştirip ileride A Milli Takım'da da aynı gol sevincini yaşamak istiyorum." diye konuştu. Ümit Milli Takım'la Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmak istediklerini dile getiren Batuhan Kör, "Takım olarak grup maçlarından çıkıp Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefliyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda da başarıya ulaşarak ülkemize gurur yaşatmak istiyoruz." dedi.

DAHA ÇOK GOL ATACAĞIM

Bursaspor'un en önemli gol silahı durumundaki Batuhan Kör Yeşil Beyazlı takımdaki geleceği ve hedefleri hakkında da konuştu. Tek hedefinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu dile getiren 21 yaşındaki golcü, "Önümüzdeki sezon iyi bir yapılanmayla Süper Lig'e çıkmak en büyük hedefimiz. Ben de Yeşil Beyazlı formayla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Takım olarak çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Geçen sezon ligde tecrübe kazandık. Daha çok gol atıp, takımıma daha fazla katkı vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.