Hava Durumu

Batuhan Kör: Bursaspor bir başkadır

Bursaspor'un en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan ve attığı 3 önemli gol ile tarafların sempatisini kazanan Batuhan Kör, "Sahada bir şey beni gol noktasına itiyor ve topu filelere gönderiyorum. Golcü, şansını kendisi yaratır. Bursaspor'un yeri benim için bir başkadır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2020 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2020 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batuhan Kör: Bursaspor bir başkadır

Yeşil Beyazlılar'da bu sezon attığı kritik gollerle dikkat çeken 19 yaşındaki oyuncu Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne konuştu.

Bu sezon Bursaspor'da attığı 3 kritik gol ile dikkatleri üzerine toplayan ve maçlar ilerledikçe teknik direktörü Mustafa Er'in en çok güvendiği isimlerin başında gelen Batuhan Kör, Adanaspor karşılaşması öncesi Özlüce'de Sönmez Medya'ya özel açıklamalarda bulundu. Öncelikle pandemi sürecine değinen genç futbolcu, oyuncular olarak çok dikkatli olmaları gerektiğini söylerken takımdaki gençlerin vakitlerini genelde tesiste geçirdiği ve ekstra idmanlar yaptığını belirtti.

"ÇALIŞTIM VE BEKLEDİM"

Sezon başından beri düzenli olarak oynadığı için çok mutlu olduğunu da belirten 19 yaşındaki krampon, "Çok çalıştım ve şansın bana gelmesini bekledim. Şans geldiği zaman da iyi kullandığımı düşünüyorum. Kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum. Poziyonlarda doğru zamanda doğru yerde olmak en büyük özelliğim. Sahada bir şey, bir his beni gol noktasına itiyor ve sonra topu filelere gönderiyorum. Şanslı değilim ama şansımı kendim yaratıyorum" diye konuştu.

"MUSTAFA HOCA ŞANSIMIZ"

Kör, "Mustafa hoca hem teknik hem taktik açıdan bize büyük katkılar veriyor. Onunla çalıştığım için şanslı hisse-diyorum. Altyapıda da onunla çalışmıştık. Genç oyuncular olarak onunla çalışmaktan memnunuz." şeklinde konuştu.

İdmanlar çok keyifli

"Takım içinde iyi bir hava var. Geçen sene de takımdaydım ama şu an bir aile ortamı var. Herkes iyi çalışıyor, idmanlar zevkli ve eğlenceli geçiyor. Çok çalışıp taraftarlarımızın güvenini boşa çıkarmamalıyız."

Tesislerden çıkmıyoruz

"Mart ayından beri pandemi dönemi var. Biz genç oyuncular olarak izole kalmaya gayret ediyoruz. Büyün dünyayı çok etkileyen bir dönem. Genç oyuncular olarak genelde tesislerde vakit geçiriyoruz. Dışarı çıktığımızda da dikkat ediyoruz."

Taraftar 4-5 puan etkilerdi

"Pandemi sebebiyle taraftarımız yok. Taraftar yanımızda olsaydı en az 4-5 puan fazla alabilirdik. Geçtiğimiz sezon 1 maç taraftarımız önünde oynamıştım. Umarım en kısa zamanda tribüne dönüp bize destek olurlar."

Asıl mevkim santrfor

"Sezon başından bu yana sağ kanatta veya sol kanatta oynadım ama asıl mevkiim santrfor. Hocam hangi mevkide şans verirse orada oynamaya gayret ediyorum. En önemlisi sahada olmak. Zaten modern futbol artık birçok mevkide oynayabilen oyuncu talep ediyor"

Bursaspor'un genç oyuncusu Batuhan Kör, röportaj sonrası Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy, spor muhabiri Samet Zinciroğulları ve kameraman Onur Ulufer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.