Hava Durumu

Batuhan Kör: Gurur duydum

Göztepe ile oynanılan kupa maçında 4 gol atarak dikkat çeken Batuhan Kör o karşılaşmanın ardından kendisiyle gurur duyduğunu söyledi. Batuhan doğru bir planlamayla Premier Lig'de oynamak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batuhan Kör: Gurur duydum

Bursaspor'un bu sezon Türk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerden Batuhan Kör, 4 gol attığı Göztepe maçından sonra kendisiyle gurur duyduğunu söyledi. Genç golcü, "Süper Lig takımına 4 gol atmak güzel bir şey. Takımımın çok büyük bir katkısı oldu. Eve vardığımda "kendimle gurur duydum" diyebilirim. Öncelikle her şeyimi Bursaspor'a vereceğim. Doğru planlama ile Avrupa'ya gitmek isterim. Ben İngiltere Ligi'nin bana uygun olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUKTAN SONRA

Transfer iddialarını normal karşıladıklarını dile getiren genç futbolcusu idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi. Batuhan, "Son zamanlarda kendimi Timo Werner'e benzetiyorum, ama genel olarak idolüm Cristiano Ronaldo" şeklinde görüş bildirdi. Bursaspor'da oynamayan şampiyonluktan sonra karar verdiğini söyleyen Batuhan, "Ben o zaman da Bursa'da yaşıyordum ama altyapıda değildim, o şampi-yonluktan sonra bu kulübün bir futbolcusu olmayı hedef-ledim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.