Hava Durumu

Bayern Münih Tigres maçı ne zaman?

FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini bulacak. 2020 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda final heyecanı, Almanya temsilcisi Bayern Münih ile Meksika ekibi Tigres arasında oynanacak karşılaşmayla yaşanacak. Bu maça kısa bir süre kala, tarih araştırmaları hız kazandı. Peki, Bayern Münih Tigres maçı ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2021 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2021 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bayern Münih Tigres maçı ne zaman?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıla ertelenen organizasyonun finalinde, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih ve Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Şampiyonlar Ligi'nin kazananı Tigres karşılaşacak. İşte, Bayern Münih Tigres maçı hakkında ayrıntılar...

Bayern Münih ile Tigres 11 Şubat Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Katar'ın Er Reyyan kentindeki Education City Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak.

Kupayı 2013'te kazanan Bayern Münih ikinci kez bu sevinci yaşamak, ilk kez finale yükselen Tigres de müzesine yeni bir kupa eklemek için mücadele edecek.

Turnuvanın üçüncülük maçında ise Mısır'ın El-Ehli ile Brezilya'nın Palmeiras takımları, yarın TSİ 18.00'de kozlarını paylaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.