Hava Durumu

Bayrak provakatörü daha önce terörden gözaltına alınmış

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde şehitler için kurulan ormanlık alandaki dev Türk bayrağını indirmeye çalışırken polis tarafından yakalanan Uğur K.'nın, daha önce terör örgütü bağlantısı olduğu ve uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bayrak provakatörü daha önce terörden gözaltına alınmış

İlçenin Meydan Mahallesi'ndeki hakim bir tepede şehitler için kurulan ormanlık alandaki dev Türk bayrağı, dün akşam saatlerinde bir kişi tarafından indirilmek istendi. Mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüpheliyi kaçmaya çalışırken kayalık alanda yakaladı. Polis, çağırılan itfaiye aracı ile isminin Uğur K. olduğu belirlenen şüpheliyi kayalık bölgeden indirdi. Bu sırada olayı haber alıp bölgede toplananlar, Uğur K.'yı linç etmeye kalktı. Kalabalık, polisin havaya açtığı uyarı ateşiyle dağıtıldı. Uğur K., daha sonra zırhlı araç ile emniyete götürüldü.

Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgusu süren Uğur K.'nın, daha önce terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu ve uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Şanlıurfa Valiliği'nden de konuya ilişkin yapılan açıklamada, şüpheliyle ilgili adli tahkikatın sürdüğü ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.