Hava Durumu

Bayram tatili için geri dönünce...

Rize'de, 82 yaşındaki bir kişiyi öldürdükten sonra kaçtığı iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bayram tatili için geri dönünce...
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 82 yaşındaki Necmettin İpek'in evinde elleri, ayakları bağlı şekilde öldürülmüş olarak bulunmasının ardından cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı. 

Yaklaşık 13 ay sonra Antalya'dan bayram tatili için Rize'ye gelen zanlı Erdem B., polisekiplerince Yeniköy Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. 

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Erdem B, arazi anlaşmazlığı ve annesine küfredilmesi üzerine İpek'in evine gittiğini belirterek, "Onunla konuşmak istedim. Bana küfredilmesi üzerine İpek'e yumruk attım. Bunun üzerine İpek, evin giriş kısmındaki hole düştü. Holde bulunan sehpanın üzerindeki tornavida ve mutfaktan aldığım ekmek bıçağı ile Necmettin'i sırt bölgesinden 16 defa darbe vurarak öldürdüm. Daha sonra evde bulunan bir odaya götürerek ip ile ranzaya bağladım. Necmettin İpek'in cep telefonu alarak evden ayrıldım." diye konuştu. 

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

NE OLMUŞTU?

Rize merkeze bağlı Hamidiye Mahallesi'nde oturan 82 yaşındaki Necmettin İpek, evinde elleri ve ayakları bağlı öldürülmüş halde bulunmuştu. Evde inceleme yapan polis ekipleri, kesici aletle öldürüldüğü anlaşılan Necmettin İpek'in telefonunun ve bir miktar parasının alındığını, kredi kartlarına ise dokunulmadığını belirlemişti. Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı da zanlının yakalanması için özel bir ekip görevlendirmişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.