Hava Durumu

BBP Bursa'dan Başkan Aktaş'a ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP)İl Başkanı, İş İnsanı Salih Uçak, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BBP Bursa'dan Başkan Aktaş'a ziyaret

BBP İl Başkanı Salih Uçak, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Salih Uçak, Alinur Aktaş ve ekibine dünyanın gündeminde olan Korona Virüs salgınına karşı şehirde yürüttükleri mücadele için teşekkür etti. Bugünlerin birlik ve beraberlik içerisinde gerekli tedbirler alınarak aşılacağına olan inancını dile getiren Salih Uçak, vatandaşları kendileri ve sevdiklerinin sağlıkları için dikkatli olmaya davet etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Bursa'da yaşamın sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için tüm ekipleri ile gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Toplu taşıma araçları, meydanlar ve ortak kullanım alanlarının düzenli olarak dezenfekte edildiğinin altını çizen Aktaş, tüm bu çalışmaları ile zorunlu ihtiyaçları doğrultusunda dışarıya çıkmak zorunda kalan vatandaşları hastalığa karşı korumaya çalıştıklarını belirtti. Vatandaşların zorunlu haller dışında mümkün olduğunca dışarıya çıkmaması gerektiğini vurgulayan Aktaş, bireysel önlemlerle ülke olarak bu durumu mümkün olan en hafif şekilde atlatmayı temenni ettiklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.