Hava Durumu

BBP Bursa'dan nezaket ziyaretleri

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı, İş İnsanı Salih Uçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BBP Bursa'dan nezaket ziyaretleri

BBP İl Yönetimi, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri ile şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda İl Başkanı Salih Uçak öncülüğünde, DAĞDER Yönetimi, geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre ile göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Karaca ve Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Atmaca'yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Siyasi partiler, kurumlar ve STK'lara ziyaretlerini sürdüren BBP İl Başkanı Salih Uçak ve Yönetimi şehrin nabzını tutuyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Salih Uçak, göreve geldikleri günden bu yana çeşitli organizasyonlar, ziyaretlerle her kesimden Bursa Halkı ve şehrin dinamikleri ile biraraya geldiklerini söyledi. Salih Uçak, tüm potansiyelleri ile Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Bursa için yapılan, yapılması düşünülen her çalışmanın yakın takipçisi olduklarını vurguladı.

Salih Uçak, Bursa'nın sürekli büyüyen yapısı ve nüfusunun beraberinde kentsel sorunları da getirdiğini belirterek, bu sorunların çözüm yollarını kentin dinamikleri ve halkla konuşarak çözüm yolları üretip, ilgili makamlarla paylaştıklarını belirtti. Salih Uçak, "Bursamız her yönüyle her hizmetin en iyisini hak eden bir şehir. Bizler bu güzel şehrin geleceği adına elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu manada istişarelerimiz ve Bursamıza katkı koymak isteyen herkesle, her kurumla işbirliklerimiz devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.