Hava Durumu

BBP Bursa Teşkilatı'ndan Salman'a ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Salih Uçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BBP Bursa Teşkilatı'ndan Salman'a ziyaret

BBP İl Başkanı Salih Uçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ı makamında ziyaret eden Salih Uçak, çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. BBP Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut Altay, İl Sekreteri Haldun Filizli ve BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın'ın da katıldığı ziyarette konuşan Salih Uçak, Bursa için atılacak olan her adımın takipçisi olacaklarını belirtti.

BURSA İÇİN ATILAN HER ADIMIN TAKİPÇİSİYİZ...

Bursa'nın tüm ekonomik potansiyelleri, tarihi ve doğal güzellikleri, üretken ve çalışkan nüfusuyla geçmişinden bu yana Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olduğuna vurgu yapan Salih Uçak, bu potansiyelleri doğru kullanmak adına herkese önemli görevler düştüğünü belirtti. Büyük Birlik Partisi Bursa Teşkilatları olarak Bursa için atılacak her adımın takipçisi olacaklarını ifade eden Salih Uçak, "Bursa, bizim ortak değerimiz hep birlikte sahip çıkmamız gereken bir değer. Bizler Bursa için konulacak her taş üstüne taşın destekçisi olacağız. Bursamızın geleceği adına fikirler üretip, halkımızın sorun ve taleplerini dinleyip yapılan her çalışmanın, çözülmesi gereken her problemin en yakın takipçisi olarak bu güzel şehre değer katmak amacıyla gece gündüz çalışacağız" dedi.

ŞEHRİN GELECEĞİ İÇİN HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ...

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Kadim değer Bursa'yı geleceğe sağlam adımlarla yürütmek adına hem yerelde hem de merkezi yönetim tarafından hayata geçirilecek olan projelerin şehre değer katması için ortak akıldan faydalanmaya özen gösterdiklerini belirtti. Ayhan Salman, Bursa'nın gelişime, büyümeye açık bir potansiyele sahip özel bir kent olduğunun altını çizerek, "Bu büyüme beraberinde çözülmesi gereken problemleri de getirebiliyor. Hep birlikte Bursamızı hak ettiği şekilde yönetmeye çabalıyoruz. Halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi partilerimizle, tüm yerel yöneticilerimizle istişareler içerisinde adımlar atmaya çalışıyoruz. Bu mana da Bursa'nın geleceği için her türlü iş ve fikir birliğine açığız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.