Hava Durumu

BBP'den Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Aktaş'a ziyaret

BBP Genel Başkan Yardımcımız Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BBP'den Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Aktaş'a ziyaret

Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Alfatlı Bursa'da ziyaretlerine Şehr-i Emin, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yaparak fikir alışverişinde bulundu..

Alfatlı'ya MDK Üyemiz Selahattin Çelt, MKYK Üyemiz Kadir Taş, Bursa İl Başkanımız Av.Haldun Filizli ve BBP İl Muhasibi Nail Artuç eşlik etti.

Alfatlı, Bursa'mızın sorunları ve bunlara çözüm bulma adına ziyaretimizi Sayın Alinur Aktaş beye yaptık. Kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum,Bursalı hemşerilerimizden bizlere de gelen talepleri ve istekleri Sayın Başkana ilettik,İlimizin sorunları ve çözümü konusunda Sayın başkanın ve ekibinin açık ve duyarlı olması da bizleri ayrıca memnun etmiştir. diyen Alfatlı, Ayrıca Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ'ninde selamlarını iletti. BBP'nin kuruluş ve misyonu gereği, ilk kurulduğu günden bu yana, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ayak izlerine basarak, ülkemizin birlik ve beraberliği noktasında üstüne düşeni hakkıyla yerine getirmiştir. Bundan sonrada yerine getirmeye devam edecektir, dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Alinur Aktaş, görüşmemizde sıcak gündeme dair istişare fırsatını bulduklarını ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve teşkilatına başarılar dilediğini söyledi.

Toplantı Alfatlı'nı, Bursa esnafımızın ürettiği Bursa bıçağı hediye takdimi ve Sayın Başkanın İl teşkilatına hediyesi ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.