Hava Durumu

Bebeciler, Başkan Aktaş'la sektörü konuştu

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BEKSİAD) Genel Kurul sonrasında göreve yeniden seçilen Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bebeciler, Başkan Aktaş'la sektörü konuştu

Tarihi belediye binasındaki makamında BEKSİAD üyelerini ağırlayan Başkan Aktaş, bebe-çocuk konfeksiyonu sektörüne ve Vişne Caddesi'ne dair BEKSİAD üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Son dönemlerde ciddi bir ivme yakalayan bebe-çocuk konfeksiyonu sektörünün gelişmesi adına çalıştıklarını ifade eden BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, "Sektörümüz genç olmasına rağmen yıldızı hızlı parlayan ve ekonomimize ciddi katma değer sağlayan bir sektör. Tabi bunda Vişne Cadde'mizin geldiği noktanın da önemli katkısı var. Bölgemiz, Bursa'nın en değerli bölgelerinden biri. Bazı eksikliklerimiz olsa da, yerel yöneticilerimizin ve siyasilerimizin ilgi ve desteğiyle bunları da en kısa zamanda tamamlayacağız. Sizler her zaman yanımızdasınız, çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ziyarette konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da BEKSİAD'ın sektör anlamında önemli işler gerçekleştirdiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, "Bebe ve çocuk konfeksiyon sektörünün son dönemde yaptığı atılım çok değerli. Bu anlamda BEKSİAD da fark yaratıyor. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.