Hava Durumu

Bebeğini kucağına alamadan öldü! Geriye bu kareler kaldı

Amasya'da koronavirüs tedavisi gören 6 aylık hamile Duygu Abacı Arslan (25), durumu ağırlaşınca sezaryene alındı. Ancak genç anne tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dünyaya gelen ilk erkek bebeğini kucağına alamadan hayata veda eden Arslan'dan, geriye mutluluk fotoğrafları kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bebeğini kucağına alamadan öldü! Geriye bu kareler kaldı

Amasya'da yaşayan Duygu Abacı Arslan, bebeğine 6 aylık hamileyken rahatsızlandı. Gittiği hastanede yapılan muayene ve tetkiklerin ardından Arslan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Arslan'ın, durumu kötüleşince, doktorlar sezaryen kararı aldı.

Yapılan operasyonda Arslan, bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Sezaryenin ardından ilk kez anne olacak olan Arslan, çocuğunu kucağına alamadan Çorum'daki hastaneye sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Arslan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölümü ailesi ve arkadaşlarını hüzne boğan Arslan, dün Amasya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

YAMAÇ'IN DURUMU İYİ

Öte yandan, dünyaya gelen ve 'Yamaç' adı verilen bebeğin ise Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği, sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

GERİYE ANILARI KALDI

İlk kez anne olma heyecanı yaşayan ancak yakalandığı koronovirüse yenik düşerek yaşamını yitiren Duygu Abacı Arslan'dan geriye eşiyle birlikte çekilidiği fotoğraf ve videoları kaldı. Kına gecesine ait videoda oynayan Arslan'ın, görüntüleri ise yürekleri burktu. Ölümü büyük üzüntüye neden olan genç kadının arkadaşları ise sosyal medya üzerinden üzüntülerini "Bu zamansız gidiş hiç olmadı be güzelim mekânın cennet olsun nurlar içinde yat" notuyla paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.