Hava Durumu

Bebeğini öldürüp derin dondurucuda sakladı

Fransa’da 32 yaşındaki bir annenin, öldürdüğü iki fetüsü ya da yeni doğmuş bebeği derin dondurucuda sakladığı ortaya çıktı. Annenin daha önce de ilk bebeğini de öldürmek suçundan 15 yıl hapis cezası aldığı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2013 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bebeğini öldürüp derin dondurucuda sakladı

Fransa’nın Ain bölgesinde Amberieu kentinde yaşayan genç anne, düşük yaptığı ya da doğurdu iki bebeğini derin dondurucuda sakladı.  Kadının ev arkadaşının, dondurucuda bir bebek cesedi bulduğunu polise bildirmesi üzerine eve gelen güvenlik güçleri ikinci bir bebek ölüsü daha buldu. Olayın ardından ilk açıklamayı yapan Savcı Denis Mondon, “Bebekler yeni mi doğmuş, yoksa fetüs halinde mi, ilk bakışta belirlemek mümkün değil. Dolayısıyla şimdilik anne bebeklerini öldürmüş mü yoksa düşük mü yapmış söylemek için erken” dedi. Tüm evi arayan polis, bebekler üzerinde yapılacak otopsinin ardından açıklama yapacak.

İLK BEBEĞİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Bebeklerin bulunmasının ardından gözaltına alınan annenin, daha önce de hamileliğini saklayarak, tuvalette doğurduğu bebeğini annesinin yardımıyla öldürmek ve bir çöp torbasına koyarak terk edilmiş yıkık bir eve atmak suçundan 15 yıl hapis cezası aldığı da ortaya çıktı. Yeniden aynı suçu işleyen annenin gözaltı süresi de uzatıldı.

ÜRKÜTEN SIKLIK

Fransızları ürküten “cani anne” olayları giderek daha sık görülmeye başlandı. Kasım 2012’de, Vienne kentinde yine bir annenin 3 aylık ve 5 yaşındaki çocuklarını öldürerek derin dondurucuda sakladığı ortaya çıkmıştı. Ocak 2012’de de Vichy kentinde bir anne, 3 haftadan küçük bebeğini öldürerek derin dondurucuda saklamak suçundan tutuklanmıştı.

BİR BEBEK ÖLÜSÜ DAHA

Öte yandan Paris’e yakın banliyölerden Saint Seine Denis’de bir sosyal konutun girişinde bir çiçek saksısında toprağa gömülü bir bebek cesedi daha bulundu. Paris’in en sorunlu banliyösü Saint Seine Denis’nin Pantin mahallesinde binanın kapıcısı tarafından bulunan bebeğin 1 haftadan küçük olduğu belirendi. Yetkililer, bir köpeğin saksı içindeki kokuyu alması üzerine bebeğin bulunduğunu açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.