Hava Durumu

Bekarken öyle şeyler yaşadığım oldu

Burcu Esmersoy, katıldığı bir televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2014 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2014 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bekarken öyle şeyler yaşadığım oldu

Sunuculuğun yanı sıra oyunculuğa ve modelliği de el atan Burcu Esmersoy gelecekteki hedeflerini de anlattığı programda "Gelecek korkum yok.Bundan sonraki hedefim iyi bir aile kurmak" dedi.
 
KAPIMDA YATANLAR OLDU!..

Spor programı sunuculuğu ile başladığı kariyerinde farklı alanlarda da başarısını kanıtlayan Esmersoy ayrıca "Türk ahlakına göre evli, nişanlı kadınların kapısında yatılmaz. Ama bekar olduğum zamanlarda öyle şeyler yaşadığım oldu" itirafında bulundu.
 
GARİP BİR DANSIM OLMUŞTU AMA...

Meşhur olmadan önce İbrahim Tatlıses'in 'Didem' şarkısının klibinde oynadığı için hayranlarının onu eleştirdiğini söyleyen Esmersoy 'Geçmişime baktığımda çok çalışkan, namusuyla parasını kazanmış, başarılı bir kadın görüyorum. İbrahim Tatlıses'in Didem klibinde oynarken üniversitede okuyordum ve masraflarımı bir sene karşılayacak bir iş yapmıştım. Kendimde büyük bir ekmek yemiştim. Garip bir dansım olmuştu. Ama utanılacak bir şey değil' diye konuştu.
 
Şu sıralar Star TV'de 'Nedir Ne Değildir' ve NTV Spor'da Emek Ege'yle 'Spor Gecesi' programlarının sunuculuğunu yapan Esmersoy, Beymen'in yeni yüzü olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.