Hava Durumu

Bekir Yılmaz Bursaspor'da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un PTT 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor'dan transfer ettiği Bekir Yılmaz, Bursa'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2014 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2014 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bekir Yılmaz Bursaspor'da

Kente gece saatlerinde gelen Yılmaz, konaklayacağı otel önünde Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen ve Sportif Koordinatörü Barış Güçlü tarafından karşılandı.

Yılmaz, Bursaspor gibi büyük bir takıma transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Çok mutluyum, çok ani gelişti ama adını ilk duyduğum andan beri heyecanlıyım. Bursaspor büyük hedefleri olan bir takım. Beni de buraya layık görmeleri çok önemli. Ben de buraya layık olduğumu en kısa zamanda göstereceğim. İnşallah Bursaspor'la çok daha büyük başarılar kazanacağımı düşünüyorum. Çünkü hedefim her zaman çok büyük oldu. Bursaspor'un da hedefi çok yüksek olduğu için bence kısa zamanda kaynaşacağız. Bir an önce formasını giymek için sabırsızlanıyorum, taraftarın önüne çıkmak için heyecanlanıyorum."

Bir gazetecinin devre arasında takıma katılmanın uyum açısından kendisini tedirgin edip etmediğini sorması üzerine Yılmaz, "Bu beni tedirgin etmiyor çünkü yabancı bir futbolcu değilim. Türk oyuncu olduğum için kısa zamanda uyum sağlayacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Bekir Yılmaz, 3 sezondur Manisaspor forması giyiyordu. Süper Lig'de 36 maçlık tecrübesi de bulunan Yılmaz, profesyonel futbol hayatına 2006 yılında Buca Belediyespor'dan Bucaspor'a transfer olarak başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.