Hava Durumu

Belediye otobüsü devrildi!

Ankara'da, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan belediye otobüsünün devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2012 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2012 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Belediye otobüsü devrildi!

Kaza, Keçiören, İrfan Baştuğ Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Ulus istikametine giden Akyurt-Ankara seferini yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Faruk Özdemir idaresindeki 06 AGN 92 plakalı özel halk otobüsü, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak Şenyuva mevkiinde demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otobüs daha sonra yan yattı. Kazada, Hüseyin Börek, Oğuzhan Bedir, Namık Oğulcan, Olcay Aydınlı ve Osman Arslan yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ve sağlık ekipleri devrilen otobüsteki yolcuları çıkardı. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan kazadan yara almadan kurtulan bazı yolcuların, olay yerine gelen yakınları ile sarılarak olayın şokunu üzerlerinden atmaya çalıştığı görüldü.
Kaza nedeniyle kontrollü verilen trafik, yan yatan otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.