Hava Durumu

"Belki tekrar şampiyon oluruz"

Tom de Sutter, Özlüce Tesisleri’nde taraftarın önünde sözleşme imzalarken, “İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Belki 5 sezon önceki başarıyı yakalarız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Belki tekrar şampiyon oluruz"
Bursaspor’un yeni golcüsü Tom De Sutter, taraftarların önünde Yeşil Beyazlı takıma 3 yıllık resmi imzayı attı. Türkçe "Merhaba Bursa" diyerek sözlerine başlayan golcü oyuncu taraftarların ilgisine teşekkür etti. Böylesine muhteşem bir ilgi ile ilk kez karşılaştığını belirten De Sutter, “Hayatımda daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Bu karşılaşma benim için çok değerliydi. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Neden olmasın, belki 5 sezon önce olduğu gibi tekrar şampiyon olabiliriz” dedi. 



TAKIMIN HEDEFİ ÖNEMLİ    

Sutter, bu sezonki gol hedefinin sorulması üzerine “Bunu bana Belçika'da da soruyorlardı. Orada da gol hedefim sorusuna genelde cevap vermedim. Şu anda tek hedefim var takımla birliktelik ve sıralamada ilk dörtte olmak. Başarabilirsek bunu daha da yukarı çıkmak. Takımın hedefini tutturabilirsek benim kişisel hedeflerimin bir önemi yok. Takımın hedefleri önemli” açıklamasında bulundu. 

İyi işler yapacağız

Yalnızca iki gün takımla çalıma fırsatı bulduğunu söyleyen Sutter; “Çok iyi tesislerimiz var. Çok kaliteli takımımız var. Takıma uyum sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bunun için arkadaşlarım da bana yardımcı olacaktır. İyi bir takımız, potansiyeli olan takımız. İleriki günlerde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.