Hava Durumu

Belluschi suskunluğunu bozdu

Fernando Belluschi ilk yarıda kötü sonuçlar aldıklarını belirtirken, son dönemde daha özgür olduğu bir pozisyonda oynadığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2014 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2014 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Belluschi suskunluğunu bozdu

Lige istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Belluschi, “Son haftalarda istediğimiz oyunu oynadık. Sonuçta gol işini bir oyuncuya ya da kaleye daha yakın oynayan futbolculara yüklememiz yanlış olabilir. Çünkü gol takım işidir. Takım içerisinde ileriye daha fazla destek olarak, gol sıkıntısını en aza indirebiliriz” dedi. Sakatlıktan sonra ritmini bulmakta zorlandığını vurgulayan Belluschi, “Sezonun ilk bölümünde yüzde yüz olarak sahaya çıktığım maç sayısını 2 ya da 3 olarak söyleyebilirim” açıklamasını yaptı.  

KUPA ÖNEMLİ

Oynadığı pozisyonu da değerlendiren Arjantinli yıldız, “Orta sahadaki üçlünün önünde oynamak benim yabancı olduğum bölge değil. Daha önce forma giydiğim takımlarda da böyle oynamıştım. Son dönemde daha özgür olduğumu, daha kendi yeteneklerimi sergileyecek bir pozisyonda oynadığımı düşünüyorum” ifadesini kullandı.  Kupayı çok önemsediklerini sözlerine ekleyen Belluschi, “Orada gidebildiğimiz yere kadar gidip, en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.