Hava Durumu

Ben Fero hakkında şok soruşturma!

Rapçi Ben Fero, şarkıları ve kliplerinde gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle savcılığa şikayet edildi. Ben Fero hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ben Fero hakkında şok soruşturma!

Rapçi Ben Fero; şarkıları ve kliplerinde alkol ve sigara tüketimini özendiren unsurlar bulunduğu gerekçesiyle savcılığa şikayet edildi. Bir vatandaş; Ben Fero'nun klipleriyle gençlere kötü örnek olduğunu iddia etti.

Parçalarının 'küfür ve hakaret' içerdiği belirtildi

Şikayette; Ben Fero'nun bir şarkısında 'Ben p..çim' dediği, bir klibinde içki şişesini kafasına diktiği, parçalarının hakaret ve tehdit içerdiği belirtildi. Ben Fero hakkında soruşturma başlatıldı.

Ben Fero kimdir?

Ben Fero yani gerçek ismi ile Ferhat Yılmaz 1991 yılında Almanya'nın Bonn kentinde dünyaya geldi. Kariyerinin ilk aşamalarında özel sektörde satış elemanı olarak iş yaşamını devam ettiren Ben Fero; rap müzik dünyasına kısa sürede popülerliğe ulaştı.

Rapçi Ben Fero'nun babası Trabzonlu annesi ise Sivaslı.

"Mahallemiz Esmer", "Kimlerdensin", "3-2-1", "Babafingo", "Demet Akalın ve Biladerim İçin" gibi parçaları seslendiren Ben Fero, bazı kliplerinde 26 milyonu aşan izlenme rakamlarına ulaştı.

Yine kendisi gibi rap müziğin önemli isimleri arasında gösterilen Ezhel'e olan yakınlığı ile biliniyor.

Sanatçının Orman Kanunları albümünde yer alan parçalar ise şöyle; 3 2 1, Diskotek, Mahallemiz Esmer, Babafingo, Yaylan, Kimlerdensin, Buldum, Demet Akalın, Motivasyon, Biladerim İçin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.