Hava Durumu

Berat Özdemir transferindeki detaylar ortaya çıktı!

Abdullah Avcı orta sahaya ısrarla Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'i isterken, yönetim çalışmaları hızlandırdı. Bordo-Mavililer, para artı takas formülüyle bir an önce bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2021 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2021 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Berat Özdemir transferindeki detaylar ortaya çıktı!

5 Ocak'ta resmen başlayacak transfer dönemi öncesi Trabzonspor Yönetimi gaza bastı... Teknik direktör Abdullah Avcı, ilk etapta orta sahadaki sıkıntının çözülmesini istiyor. Bunun için 2 hatta 3 oyuncu talep eden Avcı'nın, yurt içindeki gözdesi Berat Özdemir... Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki önliberosu, yazın da Bordo-Mavililer'in gündemindeydi. Performansı her geçen hafta biraz daha yükselen Berat, Avrupa kulüpleri tarafından izleniyor. Trabzonspor, milli oyuncuyu ne olursa olsun renklerine bağlamak istiyor. Sezon öncesinde kapıyı 3 milyon Euro'dan açan, sonrasında 2.5 milyon Euro'lara düşen Gençlerbirliği'ne bu kez 1.5 milyon Euro civarı bir bonservis bedeli ve takasta futbolcu önerileceği belirtildi.

İstediği 6 numara

Abdullah Avcı, yakından tanıdığı ve gelir gelmez takıma katkı sağlayabileceği için Berat Özdemir konusunda ısrarcı. Savunmanın hemen önünde 6 numara diye tabir edilen bölgede görev yapan Berat, güçlü fiziği ve oyun görüşünün yanı sıra hücuma katkısıyla da fark yaratıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.