Hava Durumu

Berkay Ateş: Zımpara atmak beni sakinleştiriyor

Oyuncu Berkay Ateş, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Şu sıralar 'Alev Alev' dizisinde rol alan oyuncu, marangozluk üzerine küçük de olsa bir dükkan açmak isteğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Berkay Ateş: Zımpara atmak beni sakinleştiriyor

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu anlatan Berkay Ateş, geçmişe dönüp baktığında hayatında bir pişmanlığı olmadığını ancak zaman zaman ilgili olduğu futbola devam edip Beşiktaş'ta kaleci olarak sahaya çıkmak isteğinin aklına geldiğini ifade etti.

"KULLANMAMIŞ OLAN VAR MIDIR?"

Programın 'Gözlerimin İçine Bak' bölümünde İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara cevaplayan oyuncu, "Hiç misafirliğe gittiğin bir evde bornozu havlu olarak kullandın mı?" sorusuna, "Burada kullanmamış olan var mıdır ki? Herkes yapar bunu ama bunun da özel taktikleri var. Mesela direkt bornozu kullanmamalı, bornozun kol kısımlarının içine elinizi sokun orada kurulayın elinizi, dışarıdan bakınca fark edilmiyor" sözleriyle izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Oyunculuğunun yanı sıra, yazdığı oyunlar ve kazandığı ödüllerle de dikkat çeken Ateş, oyunculuk ya da yazarlık arasında bir tercih yapması gerekse hangisinin ağır basacağının sorulması üzerine, "Hikayenin iyi olduğu yerde oynamanın keyfi bambaşka. Orada yaptığım işimin karşılığını bulduğumu hissediyorum. Böyle işler oyunculuğa sarılmama sebep oluyor. Yazmanın keyfi ise bambaşka, ancak yazabilmem için şartlarımın istediğim gibi oluşması gerekiyor. İzole bir ortama mutlaka ihtiyaç duyuyorum. Uyumak ile uyanmanın bir farkının kalmadığı zaman dilimlerinde daha verimli yazdığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"EVDEKİ PEK ÇOK EŞYAYI KENDİM YAPTIM"

Evindeki masasından yatağına, oturma takımından kitaplığına kadar pek çok eşyayı kendi eliyle yaptığını anlatan yakışıklı oyuncu, ileride marangozluk üzerine küçük de olsa mutlaka bir dükkan açma isteğinden bahsetti. Marangozluk işleriyle uğraşmanın kendisini çok rahatlattığını itiraf eden oyuncu, "Hele zımpara atmak nasıl sakinleştiriyor beni inanamazsınız" sözleriyle herkesi güldürdü.

"TARKAN'IN KORUMALIĞINI YAPTIM"

Gençlik zamanlarında Tarkan'ın Harbiye konserlerinde koruma olarak çalıştığını anlatan oyuncu, "Dört gün boyunca konserlerde Tarkan'ın korumalığını yaptım ama Tarkan'ı hiç görmedim. Konser alanında güvenlik olarak çalışıyordum alan alabildiğine kalabalık benim Tarkan'ı görebilme şansım bile yok.Evinde oturanlar Tarkan'ı daha iyi görüyor ve duyuyordu bence" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.