Hava Durumu

Berke Özer, Fenerbahçe'ye döndü!

Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonu öncesi kiralık gönderdiği yıldız, sarı lacivertli takıma geri döndü. 20 yaşındaki kaleciden duygusal da bir paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Berke Özer, Fenerbahçe'ye döndü!

Fenerbahçe'nin Belçika'nın Westerlo takımında kiralık oynayan kaleci Berke Özer, Fenerbahçe'ye dönüyor. 20 yaşındaki oyuncu, kulübe veda etti. Fenerbahçe'den 2019-2020 sezonu öncesi Belçika'nın Westerlo takımına kiralanan kaleci genç eldiven, sarı lacivertli takıma döneceğini duyurdu.

Westerlo, oyuncunun durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Belçika ekibinden yapılan paylaşımda, "Berke, Westerlo'dan ayrılıp Fenerbahçe'ye dönüyor. Bize 2 yıl boyunca verdiklerin için teşekkür ediyoruz. Sana gelecekte en iyi dileklerimizi sunuyoruz" denildi.

BERKE ÖZER: HER ZAMAN HARİKA ANILARLA HATIRLAYACAĞIM

20 yaşındaki kaleci de Westerlo taraftarlarına bir veda mesajı yayımladı ve "Bu harika kulüpte iki harika yıl geçirdim. Bir kaleci, genç oyuncu olarak harika bir deneyim yaşadım. Her zaman Westerlo'yu harika anılarla anacağım ve her zaman kalbimde olacaksınız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yurt dışına satışı da gündemde. Altay'ın yüksek bonservis bedeliyle satışı halinde sarı lacivertlilerin elinde Harun Tekin ve Berke Özer bulunacak. Sarı lacivertlilerin, Kayserispor'un genç kalecisi Doğan Alemdar ile de ilgilendiği iddia edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.