Hava Durumu

Berna Laçin: Bunu söyleyince muhalif deniyor

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yazdıklarıyla hafta sonu gerçekleşecek sınav öncesi açıklanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2020 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2020 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Berna Laçin: Bunu söyleyince muhalif deniyor

Corona virüsü salgınından korunmak adına alınan önlemler sürekli olarak halka anlatılıyor olsa da büyük bir kesim bu tedbirlere uymamakta ısrar ediyor. Durum böyle olunca da 20 Haziran'da gerçekleşecek olan Liselere Giriş Sınavı'yla ilgili bir karar alındı ve sınav günü için sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Sınava bir gün kala açıklanan bu kısıtlama haberi sınava girecek olan öğrencileri ve ailelerini bir nebze olsun rahatlatsa da konuya emekçiler gözüyle bakmaya çalışan Berna Laçin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Henüz, getirilen kısıtlamanın içeriğinin tüm günü kapsayıp kapsamayacağı belirsizliğini korurken Laçin, kısıtlamanın tüm günü kapsayacağı fikri üzerinden şu paylaşımda bulundu:

"Sınavlar süresince sokağa çıkma yasağı elbette doğru karar ama! Günlerden olmuş perşembe, bu önceden ilan edilse, kafeler vs ona göre malzemesini az alsa, kendini ayarlasa, daha iyi olmaz mı! Şimdi bunu söyleyince "muhalif" deniyor! Emekten, insandan yana olmak gönül borcu"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.