Hava Durumu

Bernard Mensah'ın sponsoru Younes Belhanda!

Terim'in yeni sezonda kadrosunda görmeyi en çok istediği isimlerin başında gelen Mensah'ın bonservisi için Belhanda'nın bileti kesildi. Menajeri D'Avila'dan, Faslı yıldızı bu hafta ne pahasına olursan olsun satması talep edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bernard Mensah'ın sponsoru Younes Belhanda!

Aslan'ın 10 numarası Belhanda, Galatasaray'da yolun sonuna geldi. Elinde oyun kurucu pozisyonunda bir futbolcusu kalmayan teknik patron Fatih Terim, Kayserispor'dan Bernard Mensah'ın transferini her şeyden çok istiyor. Ancak 3.6 milyon Euro'yu bulan bonservis bedelinin ödenmesi için, kulübün bir satış yapması şart. Bu sebeple Belhanda'nın bileti kesilmiş durumda. Yıldız futbolcunun menaceri D'Avila ile yapılan görüşmede, bu hafta satışın ne pahasına olursa olsun gerçekleşmesi isteniyor. Arap kulüpleriyle yıllık 4-5 milyon Euro arasında pazarlıklar yapan D'Avila, bonservis talep edilmemesi durumunda transferin hemen resmiyete dökülececeğini Galatasaray'a bildirdi.

Kaan Ayhan'ı getirecek!

Buna karşın Sarı-Kırmızılılar, en kötü ihtimalle bu transferden 9 milyon Euro bekliyor. Böylece bu paranın bir bölümüyle Mensah transferi, kalanıyla da diğer bonservisli takviyeler yapılabilecek. Fortuna Düsseldorf'un stoperi Kaan Ayhan da bu isimlerden biri. Takımın toplanacağı 12 Ağustos'tan önce operasyonu bitirmek isteyen yönetim de, oyuncu satışlarının bu hafta tamamlanması durumunda, dış transferin çok daha kolay olacağını düşünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.