Hava Durumu

Berrak Tüzünataç ile Nejat İşler evleniyor

Uzun süren tedavi sürecinin ardından geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu olan Nejat İşler ile Berrak Tüzünataç'ın yaz aylarında evlenecekleri iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2014 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2014 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Berrak Tüzünataç ile Nejat İşler evleniyor

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre hastaneden taburcu olur olmaz soluğu eski sevgilisi Berrak Tüzünataç’ın yanında alan Nejat İşler’den müjdeli bir haber daha var. Arkadaşları, İşler ve Tüzünataç’ın bu yaz evleneceğini söylüyor.

17 Ocak’ta Bodrum’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yaklaşık 3.5 ay boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nejat İşler, geçtiğimiz salı günü taburcu olmuştu.

Hastaneden çıkar çıkmaz Cihangir’de eski sevgilisi Berrak Tüzünataç’la buluşan ünlü oyuncudan güzel bir haber daha geldi. İddiaya göre İşler, kendisi yoğun bakımdayken hastaneden ayrılmayan Tüzünataç’la evlenme kararı aldı.

Yakın çevrelerinden edinilen bilgiye göre Berrak Tüzünataç, Nejat İşler’e “Bundan sonra yalnız yaşaman doğru olmaz. Ya sen benim evimde kal ya da ben sende kalayım” dedi. Rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren İşler de bu teklife olumlu baktı ve onunla aynı evde yaşama kararı aldı.

İşler, yakın arkadaşlarına da yaz aylarında sürpriz yaparak Tüzünataç’la evlenebileceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.