Hava Durumu

Beşiktaş'a Konya'da ağır darbe!

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 4-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar'da corona virüsünü atlatan teknik direktör Sergen Yalçın 2 maç sonra takımının başında sahaya çıkarken yeni transfer Vincent Aboubakar'da ilk kez sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2020 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'a Konya'da ağır darbe!

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'a konuk oldu.

Maçın ilk yarısında daha çok pozisyona giren taraf ev sahibi İttifak Holding Konyaspor oldu. Yeşil-beyazlılar, 28. dakikada Levan Shengelia'nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi 1-0.

Beşiktaş ikinci yarıya da istediği gibi başlamadı. Siyah-beyazlılar aradığı gol poziyonlarına giremezken Konyaspor'da 63'te oyuna sonaradan giren Artem Kravets Yeşil-beyazlıların ikinci golünü attı ve farkı ikiye çıkardı.

Ev sahibi Konyaspor 78. dakikada Levan Shengelia ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Maçın 82. dakikasında Beşiktaşlı Domagoj Vida'nın ceza sahası içinde Konyasporlu Farouk Miya'ya yaptığı hareketle hakem Abdülkadir Bitigen penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Artem Kravets farkı dörde çıkaran golü kaydetti.

Kalan dakikalarda Beşiktaş duraklama 90+2'de Gökhan Töre ile golü buldu ve maçta başka gol olmayınca Ev sahibi Konyaspor, sahadan 4-1'lı galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş 4 puanda kaldı. Konyaspor ise 4 puana yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.