Hava Durumu

Beşiktaş-Ajax maçında ilk 11'ler netleşti

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Beşiktaş, sahasında Ajax'la karşılaşacak. Saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Bosna-Hersekli hakem Irfan Peljto yönetecek. Devler Ligi'nde henüz puanı bulunmayan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın bu maçta kalede Mert Günok'a şans verirken savunmada ise Vida-Montero ikilisi görev alacak. Siyah-beyazlıların hücum hattında ise Ghezzal, Teixeira, N'Koudou ve Larin top koşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2021 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2021 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş-Ajax maçında ilk 11'ler netleşti

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Hollanda temsilcisi Ajax'ı konuk edecek. Devler Ligi'nde henüz puanı bulunmayan temsilcimizin tek hedefi Vodafone Park'ta taraftarının önünde siftah yapmak.

RIDVAN YILMAZ KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'ta Josef de Souza cezası nedeniyle, Rıdvan Yılmaz ise sakatlığı sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Ajax'ta ise Edson Alvarez cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak. Hollanda temsilcisinde Jurrien Timber ise sarı kart sınırında bulunuyor.

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Vida, Montero, Umut Meraş, Mehmet Topal, Pjanic, Ghezzal, Alex Teixeira, N'Koudou, Cyle Larin

Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Gravenberch, Berghuis, Klaassen, Neres, Tadic, Daramy.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.