Hava Durumu

Beşiktaş, Antalya'da yara aldı

Beşiktaş, 85. dakikada 18 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar'ın golüne engel olamayarak Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. İki takım da ikinci haftayı 4'er puanla tamamladı. Siyah-beyazlıların tek golü ise Larin'den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş, Antalya'da yara aldı

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısındaki tek golünü 33. dakikada Larin kaydetti. Atiba'nın ceza sahasına doğru yaptığı ortada Necip kafa pasıyla topu Larin'e aktardı. Kanadalı forvet topu gelişine kafa vuruşuyla Antalyaspor filelerine gönderdi.

85. dakikada ise Antalyaspor'un eşitlik golü geldi. Oyuna 77. dakikada giren 18 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar, ilk Süper Lig maçında Beşiktaş filelerini havalandırdı. Seri çalımlarla ceza sahasına giren genç oyuncu, kaleci Ersin'i mağlup etmeyi başardı.

Bu skorun ardından Beşiktaş 6 puana yükselirken, Antalyaspor 3 puanda kaldı.

Siyah-beyazlılar, ligin 3. haftasında Pazar günü Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar ise Pazartesi günü sahasında Denizlispor'u ağırlayacak.

NECİP UYSAL'DAN 75 MAÇ SONRA ASİST

Öte yandan Necip Uysal, Larin'e yaptığı asistle birlikte Süper Lig'de 75 maç sonra asist yapttı. Necip en son 7 Nisan 2018 tarihinde oynanan ve Beşiktaş'ın 5-1 kazandığı Göztepe mücadelesinin 64. dakikasında Tosic'in skoru 3-0 yaptığı golün asistini yapmıştı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın corona virüsü testi pozitif çıktığı için Beşiktaş'ın başında yine yardımcı antrenör Murat Şahin yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.