Hava Durumu

Beşiktaş bir yıldız daha sattı

Demba Ba'yı 13 milyon Euro'ya Çin takımı Shangai Shenhua'ya satan Beşiktaş, genç futbolcusu Atınç Nukan'ı da Alman ekibi Red Bull Leipzig'e 6 milyon Euro'ya sattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş bir yıldız daha sattı
Beşiktaş'ın 21 yaşındaki savunma oyuncusu Atınç Nukan, Almanya 2. Ligi takımlarından Red Bull Leipzig ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Alman ekibinin teknik direktörü Ralf Rangnick'in ısrarla istediği Atınç, Almanya'ya gitmeme kararını Ersan Gülüm'ün takımda kalacak olmasından sonra değiştirdi. Yarın Almanya'ya giderek Red Bull Leipzig yönetimiyle son kez görüşecek olan Atınç, anlaşmanın sağlanması durumunda sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

Beşiktaş Kulübü bu transferden 5 milyon Euro'su peşin olmak üzere toplam 6 milyon Euro (18 milyon TL) bonservis bedeli kazanırken, genç stoper Atınç da yıllık 1 milyon Euro (3 milyon TL) alacak.

Transfer hakkında sporx'e açıklamada bulunan menajer Ahmet Bulut, "Atınç'ın transferi için Leipzig ile anlaşmaya vardık, Atınç ile beraber yarın Almanya'ya gideceğiz. 5 yıllık sözleşme söz söz konusu" dedi.

2010'da profesyonel sözleşme imzalayan Atınç Nukan, Slaven Bilic döneminde yıldızını parlatan isimlerden biri oldu. Geçtiğimiz sezon toplam 17 resmi maça Atınç, bu karşılaşmaların 12'sinde ilk 11'de görev aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.