Hava Durumu

Beşiktaş deplasmanda mağlup!

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Sadiku, Diagne (2) ve Pavelka'dan gelirken Beşiktaş'ın tek golü Mustafa Pektemek'ten geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2018 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2018 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş deplasmanda mağlup!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahini Kasımpaşa, 4-1'lik skorla kazandı.

DIAGNE'DEN 2 GOL BİRDEN

Kasımpaşa, 11. dakikada Loret Sadiku'nun golüyle öne geçti. Mbaye Diagne, 45. dakikada farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Beşiktaş, 52. dakikada Mustafa Pektemek ile farkı 1'e indirdi. İkinci kez sahneye çıkan Mbaye Diagne, 75. dakikada penaltı noktasından attığı golle farkı artırdı. 83'te David Pavelka, maçın skorunu belirleyen golü attı.

Mbaye Diagne, bu 2 golle birlikte 17 maçta toplam 20 gole ulaştı.

Maçın ilk dakikasında Beşiktaş, Dorukhan Toköz ile golü buldu ancak bu gol VAR ile iptal edildi. Kasımpaşa'ın da 18. dakikada bulduğu Mbaye Diagne ile bulduğu gol de yine VAR ile geçerli sayılmadı.

KASIMPAŞA PUANINI 29'A ÇIKARDI, BEŞİKTAŞ 26'DA KALDI

Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 29'a çıkardı ve lider Başakşehir ile arasındaki farkı 6'ya indirdi. Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

Kasımpaşa, ikinci yarının ilk maçında sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Beşiktaş ise Akhisarspor'a konuk olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.