Hava Durumu

Beşiktaş'ı karıştıran imza

Beşiktaş dün Tosic’e formayı giydirdi ama imzası kurumadan gerilime yol açtı. Ancak, başkan Fikret Orman’ın isteğiyle Ahmet Çebi ve Mete Vardar’dan habersiz atılan imzalar yönetimde çatlak yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2015 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ı karıştıran imza
Beşiktaş’ın transferini sessiz sedasız bitirdiği ve dün resmi olarak 2+1 yıllığına toplam 1 milyon 850 bin Euro’ya anlaştığını duyurduğu Dusko Tosic’in Akaretler’deki imzası olay oldu. Tosic’i sabah sağlık kontrolünden geçiren Siyah beyazlılar daha sonra Sırp futbolcuyu kulübe götürdü. Burada fotoğraflar çektiren Tosic’e, imza attırmak isteyen Başkan Fikret Orman, Arena ile ilgili izinler için Büyükşehir Belediyesi’ne gidince 30 yaşındaki savunmacı ile imza töreni için bir araya gelemedi.

ORMAN KULÜBÜ ARAYIP 'ORADA YÖNETİCİ VAR MI?' DİYE SORDU

Bu rötardan dolayı kulübü arayan Başkan Orman, yönetici olup olmadığını sordu. Genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile basketboldan sorumlu yönetici Hakan Özköse’nin olduğunu öğrenen başkan, imzaların iki yönetici ile atılıp resmi siteden yayınlanmasını istedi. Ürkmezgil ile Özköse imzayı attırıp kulüp sitesine de poz verdi.

ÇEBİ KALDIRTTI, ORMAN KOYDURTTU

Öğlen saatlerinde Tosic’in imza fotoğrafını resmi sitede gören futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi ile A takım sorumlusu Mete Vardar kendilerinden habersiz yapılan bu tören üzerine şok geçirdiler. Bodrum’da iş gezisinde olan Çebi’nin gitmeden önce Tosic ile ilgili olarak, “Sağlık kontrolü yapılsın daha sonra boş bir zamanda Ümraniye’de imza attrırız” dediği ve bu habersiz törene tepki gösterdiği öğrenildi.

Ahmet Çebi, bu gelişme üzerine basın sözcüsü yönetici Metin Albayrak’ı arayarak imza fotoğraflarının siteden kaldırılmasını istedi. Albayrak da önce kaldırttı. Ancak daha sonra Fikret Orman’ın isteği ile fotoğraf akşam saatlerinde yeniden siteye konulunca kriz daha değişik bir boyut aldı. Sadece sağlık kontrolü olacağını bilen Çebi ile Vardar’ın, bu hareketi ‘oldu bitti’ değerlendirdiği ve bugünkü yönetim kurulu toplantısında konuyu gündeme getirmesi bekleniyor. Bu krizle birlikte toplantıda büyük tartışmaların yaşanabileceği belirtildi. (Habertürk)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.