Hava Durumu

Beşiktaş'ın eski yengesine olan hayranlığı, ünlü oyuncunun ilişkisini bitirdi!

Ünlü aktör Akın Akınözü'nün eski Beşiktaşlı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'ya olan hayranlığının başına iş açtığı ve bu hayranlık nedeniyle nişanlısı Sandra Pestemalciyan'ın birlikte yaşadıkları evi terk ettiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ın eski yengesine olan hayranlığı, ünlü oyuncunun ilişkisini bitirdi!

Ünlü aktör Akın Akınözü, eski Beşiktaşlı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'ya olan hayranlığı nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyor.

Srbija Danas'ın iddiasına göre Sırbistan'da 'İmkansız Aşk' dizisindeki rolüyle en popüler Türk aktör konumundaki Akın Akınözü, Jelena Karleusa hayranlığı nedeniyle nişanlısı Sandra Pestemalciyan ile sorun yaşıyor. Nitekim evlenmek üzere olan oyuncunun ilişkisi, bu hayranlık nedeniyle tehlikeye girmiş durumda.

EVİ TERK ETTİ

Akınözü'nün sürekli olarak Jelena Karleusa'nın fotoğraflarına ve videolarına baktığı belirtilen haberde yine Jelena Karleusa videoları izlediği bir anda nişanlısına yakalandığı iddia edildi. Jelena'nın Instagram'ından çıkamadığı aktarılan oyuncuyu gören nişanlısının bundan çok rahatsız olduğu ve eşyalarını alıp evi terk ettiği belirtildi.

Hırvatistan basınından dnevno ve 24sata'ya göre ise Dusko Tosic'in Beşiktaş'ta oynadığı dönemlerden kendisine hayran olan Akın Akınözü'nün oyuncunun devre arasında Türkiye'ye dönme ihtimali sonrası çok mutlu olduğu iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.