Hava Durumu

Beşiktaş olmadı, Fenerbahçe bitiriyor

Sarı-Lacivertliler'in borç yapılandırması için kamu bankaları yerine iki özel banka ile yaptığı sözleşmeyi TFF Sicil Kurulu kabul etti. İlk olarak Ricardo Rodriguez'e imza attıracak Fenerbahçe'de bir sürpriz daha yaşandı. Beşiktaş'ın ilgilendiği yıldız futbolcu her an Kadıköy'e gelebilir...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş olmadı, Fenerbahçe bitiriyor

Harcama limitinde 142 milyon TL eksiye düştüğü için eli kolu bağlanan Fenerbahçe'nin beklediği karar dün çıktı. Diğer kulüplerin aksine Sarı-Lacivertliler'in borç yapılandırması için kamu bankaları yerine iki özel banka ile yaptığı sözleşmeyi TFF Sicil Kurulu kabul etti. 40 milyon TL harcama imkanına kavuşan Fenerbahçe bombaları art arda patlatacak.

İlk olarak, bir haftadır takımla idman yapan stoper Falette'in lisansı çıkarılacak. Daha sonra da Sarı-Lacivertli takıma gelmek için Lyon, Watford ve PSV'yi reddeden Milan'ın sol beki Ricardo Rodriguez'e imza attırılacak. Kanarya transfere noktayı, kanat ve forvette oynayan bir isim daha alarak bitirmeyi hedefliyor.

Fanatik'in haberine göre; Sambacı, forvet arkası ve sol kanatta oynadığı Yeni Malatya'da 5 gol, 6 asistlik ilk yarı performansıyla dikkatleri çekti. Kiralık sözleşmesinde 40 bin Euro'ya serbest kalır maddesinin olması bu transferi ekonomik anlamda cazip kılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.