Hava Durumu

Beşiktaş şok yenilgi sonrası Avrupa'ya veda etti!

UEFA Avrupa Ligi'nde konuk ettiği İsveç ekibi Malmö'ye 1-0 yenilen Beşiktaş, I Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak organizasyona veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş şok yenilgi sonrası Avrupa'ya veda etti!

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun son hafta maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Malmö'yü konuk etti. Beraberliğin bile Beşiktaş'a tur atlatacağı maçta siyah beyazlılar, Malmö'ye 1-0 yenildi ve hayal kırıklığı yarattı.

Genk ve Malmö'nün gerisinde kalarak grubu 3. sırada bitiren Beşiktaş, maç boyunca etkisiz bir performans ortaya koyarken İsveç ekibi Malmö'ye turu getiren gol, 51. dakikada Marcus Antonsson'dan geldi.

Beşiktaş'ta 65. dakikada Ricardo Quaresma, rakibine yaptığı faulün ardından İtalyan hakem Banti tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı ve oyundan atıldı.

Oyundan memnun olmayan Beşiktaş taraftarları, ikinci yarıda oyundan çıkan Oğuzhan Özyakup, Vagner Love ve Mustafa Pektemek'e büyük tepkide bulundular. Öte yandan taraftarlar, kırmızı kart görerek takımını eksik bırakan Quaresma'ya da ıslıklı protestoda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Beşiktaş, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile grubunu 7 puan alarak 3. sırada tamamladı. Malmö ise 9 puanla 2. sıraya yükseldi ve 11 puanlı lider Genk ile tur atlayan takım oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.