Hava Durumu

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'dan itiraf!

Siyah beyazlılarda önceki dönemde Quaresma'nın adeta adrese teslim ortalar yaptığını belirten milli oyuncu "Şimdi de o dönemdeki gibi oynuyoruz ama daha aktif bir sistemimiz var" ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ta Cenk Tosun'dan itiraf!

Beşiktaş'a üç yıl aradan sonra dönen ve ilk maçında iki gol atan Cenk Tosun, "Beşiktaş'taki ikinci dönemime golle başlamak üstümdeki ağır yükü kaldırdı" dedi.

Everton'a transfer olmadan önce siyah beyazlı forma ile 64 gol atan tecrübeli oyuncu, o dönem başta Ricardo Quaresma olmak üzere kanatlardan kendisine orta yapan birçok usta ayak olduğunu belirterek "Geçmiş dönemde kanatlarda etkili ortalar geliyordu. Quaresma her ortasında rakip kalede tehlike oluşuyor ya da gol oluyordu. Şimdi de o dönemdeki gibi oynuyoruz ama daha aktif bir sistemimiz var" dedi.

ABOUBAKAR BABA OLDU

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar baba oldu. Portekiz'de dünyaya gelen bebeğe Christian Aksel ismi verildi.

Aksel'in, Güney Kamerun'da konuşulan Kreyol dilince 'Kartal' anlamına geldiği belirtildi. Beşiktaş da bir açıklama yaparak Kamerunlu futbolcuyu kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.