Hava Durumu

Beşiktaş'ta Josef de Souza ilk idmanında

Süper Lig'in 2. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş günü tek idmanla tamamladı. Yeni transfer Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, siyah-beyazlı ekipteki ilk antrenmanına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2020 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2020 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ta Josef de Souza ilk idmanında

Süper Lig'in 2. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş günü tek idmanla tamamladı. Yeni transfer Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, siyah-beyazlı ekipteki ilk antrenmanına çıktı.

Süper Lig'e deplasmandaki Trabzonspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, hafta sonunda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını 1 günlük aranın ardından sürdürdü. Yeni transfer Brezilyalı futbolcu Josef de Souza da siyah-beyazlılarla ilk antrenmanına çıktı. Korona virüs testi pozitif olan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yer almadığı çalışmayı, Yalçın'ın yardımcıları yönetti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idman 1.5 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen çalışma ısınma koşularıyla başladı. Top kapma, dar alan çalışması ve taktik çalışmanın yer aldığı programın son bölümünde çift kale maç yapıldı.
Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek olan Beşiktaş, yarın saat 11.00'de idman yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.