Hava Durumu

Beşiktaş'tan Josef de Souza açıklaması!

Beşiktaş, Josef de Souza'nın sağlık durumuna dair açıklama yaptı. Brezilyalı oyuncunun Kasımpaşa maçı kadrosunda çıkarıldığı kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'tan Josef de Souza açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Josef de Souza'nın iliopsoas adalesinde zorlanma (evre 1 strain) tespit edildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Brezilyalı futbolcunun söz konusu sakatlığı sebebiyle ligin 10. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarıldığı duyuruldu.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN JOSEF DE SOUZA AÇIKLAMASI

"Futbol Takımımızın dün (2 Kasım) BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda, sağ kasık ön adalesinde ağrı hissettiği için çalışmaya devam edemeyen futbolcumuz Josef de Souza'nın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, iliopsoas adalesinde zorlanma (evre 1 strain) tespit edilmiştir. Kasımpaşa maçının kamp kadrosundan çıkarılan Josef de Souza'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN KASIMPAŞA MAÇI KADROSU

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynayacağı maça Josef De Souza'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Adem Ljajic, Ajdin Hasic, Gökhan Töre ve kırmızı kart cezalısı Cyle Larin alınmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.